IMG-20171027-WA0011.jpg

După ce Regio Călători a anunțat că va introduce trenuri din Franța pe ruta București-Ploiești-Brașov și retur, un alt operator privat a făcut un anunț similar pentru aceeași rută. De data aceasta, garniturile sunt cumpărate din Danemarca și vor circula începând din 9 decembrie.

Este vorba de compania Astra Trans Carpatic, care operează o singură cursă pe ruta Bucureşti – Braşov, cu plecare de la ora 7:40 din Gara de Nord.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Directorul general al companiei, Liviu Pescăraşu:

”Cursa ce urmează a fi introdusă din 9 decembrie va porni după-amiaza din Capitală spre munte”.

Astra Trans Carpatic a achiziționat 15 automotoare de la Căile Ferate din Danemarca, DSB.

Automotoarele IC2 au fost fabricate în perioada 2011 - 2013 de către producătorul italian AnsaldoBreda.

Fiecare tren este compus din două vagoane articulate cu o lungime totală de 48 m, având capacitatea de a transporta circa 100 pasageri pe scaune.

Citește articolul complet pe economica.net.

Galerie FOTO

IMG-20171027-WA0011.jpg

astra4_57540800.jpgastra3_21642800.jpgastra2_43462800.jpg

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.