WhatsApp_Image_2018-12-01_at_19.12.371_60e2c.jpeg

Sâmbătă, 1 Decembrie, la ora 19:00, mai mulți copii au aprins iluminatul festiv la Ploiești.

Peste 10.000 de persoane au fost prezente la evenimentul precedat de o retragere cu torțe a trupelor militare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iluminatul festiv este asigurat anul acesta de compania Luxten.

Pe pagina de Facebook ”Iubesc Ploieștii” a fost postată o filmare cu drona care surprinde aprinderea iluminatului de sărbători.

Filmarea a fost realizată de SkySpirit:


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.