646x404.jpg

Robert Berechet, 20 de ani, din Ploiești, a fost arestat preventiv după ce și-a bătut cu bestialitate iubita, care, la data agresiunii, era minoră.

Cătălina T. a depus plângere la Poliție după aproape două luni de când a fost filmată de agresor în timp ce o maltrata și umilea. Imaginile au fost postate pe Facebook de o prietenă a fetei vinerea trecută, moment în care polițiștii au deschis o anchetă.

Citește și Mărturia fetei maltratată de ploieșteanul de 20 de ani: „M-a bătut de la sevraj”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inițial fata a refuzat să depună plângere, însă, la insistențele mamei, a revenit asupra deciziei, în prezent fiind în grija familiei care locuiește într-o comună din Buzău.

Citește și Mama tinerei bătută cu bestialitate de ploieșteanul de 20 de ani: ”Era violent, a făcut-o să consume doguri”

Robert Berechet a fost elev al Colegiului Tehnic „Elie Radu“, însă în anul școlar 2017 - 2018, respectiv în februarie 2018, a fost exmatriculat din cauza numărului mare de absențe. Tânărul se află în arest, după ce Judecătoria Ploiești a admis sâmbătă, 1 decembrie, solicitarea procurorilor de arestare preventivă.

Ulterior, el a conestat această măsură, recursul fiind judecat la Tribunalul Prahova.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.