ploiesti-concert-sarbatori.jpg

De Ziua Națională, Primăria Ploiești organizează o serie de spectacole pe scena amenajată între Parcul Toma Socolescu și sediul Bibliotecii Județene “Nicolae Iorga”.

Programul evenimentelor:

Ora 14:00 - spectacol folcloric susținut de Filarmonica “Paul Constantinescu”, Teatrul “Toma Caragiu” și Casa de Cultură “I. L. Caragiale”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

EXCLUSIV: Imagini în premieră cu iluminatul ornamental din Ploiești

Ora 17:30 -  spectacol folcloric susținut de Filarmonica “Paul Constantinescu” 

Ora 18:00 - moment artistic susținut de elevi ai unităților de învățământ ploieștene

Citește și Restricții de circulație de 1 Decembrie la Ploiești. Lista traseelor TCE deviate

Ora 19:00, după aprinderea beculețelor de sărbători: concert susținut de soliștii Teatrului de Revista Majestic din Ploiești. Vor urca pe scenă soliștii Nico, Daniela Raduica, George Capanu, Romeo Zaharia, Madalina Cernat, Rodica Tudor, care, acompaniati de membrii Orchestrei Majestic, vor interpreta cateva dintre cele mai frumoase melodii romanesti (Romania, Trandafir de la Moldova, Doamne, ocroteste-i pe romani, Noi suntem romani, si altele).

Citește și 1 Decembrie la Ploiești. Când și unde are loc parada militară

Actorii Teatrului de Revista Majestic : George Liviu Frincu, Manuela Alionte Frincu, Dana Vulc, Cosmin Sofron, Rodica Alexandru, Mihaela Dutu, Robert Oprea, vor fi de asemenea prezenti, pentru a delecta publicul cu momente artistice.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.