81afddcb-eb0f-433d-9bd1-c6801f93a0c0 (1).jpg

Poliția Orașului Boldești - Scăeni a fost sesizată cu privire la faptul că Mihai Daniel, din localitate, in varsta de 44 de ani a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Ultima dată a fost văzut in seara zilei de 27.11.2018, in apropierea locului de domiciliu.

Acesta ar fi îmbrăcat cu o geaca verde și blue-jeans. Semnalmente: 1,74 m înălțime, 70 kg, constitutie atletica, saten, început de calviție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea acestuia sunt rugate sa apeleze 112.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

sursa IPJ Prahova

81afddcb-eb0f-433d-9bd1-c6801f93a0c0 (1).jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.