frig-990x520.jpg

ANM a emis o informare meteo, valabilă din această seară și până pe 30 noiembrie, ora 10:00. Fenomene vizate sunt: intensificări ale vântului și local zăpadă spulberată și vreme deosebit de rece.

Informarea meteo:

În intervalul menționat în sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h, temporar în jur de 60 km/h, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopții de miercuri spre joi (28/29 noiembrie) și pe parcursul zilei de joi (29 noiembrie).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vremea va deveni deosebit de rece în toată țara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade).

Vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii.

Citește și Cum va fi vremea în mini-vacanța de 1 Decembrie la Ploieștium va fi vremea în mini-vacanța de 1 Decembrie la Ploiești

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.