img.jpg

Prahovenii intră într-o mini-vacanță de trei zile începând de vineri, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei. 

Potrivit prognozei meteo, în intervalul 30 noiembrie-2 decembrie, la Ploiești, vremea va fi deosebit de rece.

Atât de Sfântul Andrei cât și pe 1 Decembrie maximele vor fi negative (între -1 și -3 grade), în timp ce noaptea mercurul termometrelor va scădea până la -10 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și 1 Decembrie la Ploiești: defilare cu torțe, fasole și cârnați, concerte și aprinderea luminițelor de sărbători

În această mini-vacanță nu sunt prognozate precipitații importante cantitativ.

Vremea se încălzește începând de luni, 3 decembrie, când maxima zilei va fi de 6 grade, iar minima va redeveni pozitivă, situându-se în jurul valorii de un grad.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.