WhatsApp Image 2018-11-28 at 13.20.44 (3).jpeg

Azi a fost dezvelit la Blejoi un monument dedicat Reginei Maria, singurul din Prahova. Acesta a fost realizat de sculptorul Constantin Ionescu.

La evenimentul organizat de Primăria Blejoi la  Parcul Dendrologic din satul Ploieştiori au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale și județene, precum și principele Nicolae, însoțit de soția sa, Alina Binder, precum și ministrul Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

”În Anul Centenarului Marii Uniri, vă invit să cinstim împreună memoria celei fără de care Unirea din 1918 nu ar fi fost posibilă. Regina Maria a României, femeia pentru care iubirea de țară a devenit o religie pe care şi-a însuşit-o prin lacrimi şi suspine (după cum însăși mărturisea în "Jurnal") va aminti permanent locuitorilor comunei noastre de mândria de a fi român” a fost mesajul primarului comunei Blejoi, Adrian Dumitru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

FOTO 

WhatsApp Image 2018-11-28 at 13.20.44.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-28 at 13.20.44 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-11-28 at 13.20.44 (2).jpeg

WhatsApp Image 2018-11-28 at 13.20.44 (3).jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.