d5d727b3-4365-4c01-827a-d61a7dd5a070.jpg

La data de 25.11, Secția Rurală Nr. 10 Valea Călugărească a fost sesizată despre dispariția unui bărbat angajat al unei societăți comerciale cu punct de lucru in Ploiesti, cazat in comuna Berceni.

Acesta se numește Ciprian Pătrașcu, este domiciliat în comuna Sagna, judetul Neamț și are 36 de ani.

A fost văzut ultima dată în seara zilei de 25.11, in apropierea locului de cazare. Era îmbrăcat cu pantaloni de trening, bluza cu mâneca lungă, purta un fes de culoare roșie și era încălțat cu papuci.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Semnalmente: 1,75 m înălțime, aproximativ 75 kg, par saten, tuns scurt, maxilarul proeminent.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei dispărute sunt rugate sa informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

d5d727b3-4365-4c01-827a-d61a7dd5a070.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ai parcat pe dos? Ești ”BOSS”

Să nu cumva să îți pericliteze cineva integritatea SUV-ului de la BMW, pentru că el reprezintă cartea ta de vizită. E tot ceea ce ai, este ceea ce reprezinți, te definește. ”Ești tare, BOSS!” Îi...