apus-de-soare-toamna.jpg

După un prim episod de iarnă, consumat săptămâna aceasta, ploieștenii se vor bucura în curând de o vreme mai caldă decât cea obișnuită pentru finalul lunii noiembrie.

La Ploiești, vineri și sâmbătă vremea va fi în general închisă, cu maxime cuprinse între 2 și 5 grade, însă de duminică se încălzește.

Astfel, pe 25 și 26 noiembrie, la Ploiești temperatura maximă va urca până la 10 și chiar 12 grade, în timp ce minimele vor redeveni pozitive, fiind cuprinse între 3 și 4 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De marți, 27 noiembrie, revin ploile și se răcește, maxima atingând doar 4-5 grade.

În intervalul menționat anterior, în zonele de munte din Prahova vremea se va menține în general închisă, fiind așteptate precipitații mixte, sub formă de ploaie și lapoviță, iar la altitudini mari va ninge.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.