592280bfa86a1.jpg

Mai multe angajate ale croitoriei din Parcul Industrial Ploiești, care au venit la muncă vineri dimineață, nu au fost lăsate să intre în secția de producție.

Pentru că anterior au fost anunțate că vor fi date afară, acestea au cerut conducerii să primească preaviz, astfel încât să poată primi ajutorul de șomaj.

Citește și Peste 150 de angajate ale unei croitorii din Parcul Industrial Ploiești, anunțate că vor fi date afară

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Astăzi ne-au spus că nu vom primi preaviz și că nimeni din conducere nu vrea să stea de vorbă cu noi, să ne explice ce se întâmplă”, ne-a declarat una dintre angajatele croitoriei aparținând firmei OTTOROSE ROM SRL.

Angajatele susțin că vor depune astăzi plângere la ITM Prahova.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii croitoriei, însă reprezentanții acesteia nu au vrut să comenteze situația.

Vom reveni asupra acestui subiect.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.