fara-caldura-780x520_35216.jpg

O lucrare de mentenanță efectuată ieri la rețeaua primară de termoficare în perimetrul cartierelor Republicii, Andrei Mureșeanu și zona centrală i-a nemulțumit pe ploieștenii care aseară s-au trezit cu radiatoarele din apartamente reci.

Lucrările ar fi trebuit încheiate la ora 16:00, însă cel puțin în zona de Nord au existat probleme tehnice care au dus la întârzierea reluării agentului termic până spre miezul nopții.

Reprezentanții Veolia susțin că în această dimineață sistemul funcționează la parametri normali și își cer scuze pentru disconfortul produs clienților.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.