40862210_1418952658248822_9004561650900008960_n.jpg

Alexandra Bratu in varsta de 12 ani si elevă a Școlii Sfânta Vineri din Ploiești, a fost internată la spitalul Fundeni după ce a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică.

Asociația Interact Ploiești , ramura pentru tineret a Rotary International o susține pe Alexandra si organizează un concert caritabil MIERCURI 28.11.2018 la ORA 19:00 la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiesti. Biletul costă 15 lei si poate fi achiziționat la următorii elevi din Colegiul National Mihai Viteazul si Colegiul National Ion Luca Caragiale: Alexandru Mitu ,Ambra Dinu ,Vlad Bucur, Antonia Rădulescu , Patricia Calin, Teodora Dudu, Andrada Bozianu (CNMV) si Christian Oprescu, Ana Vasile , Mihnea Dociu ( CNILC )

Din cauza unei alte anomalii a genomului MLL, vindecarea Alexandrei prin tratamentul comun chimioterapeutic este îngreunată, singura soluție fiind transplantul medular. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fetița are nevoie de 200.000 de euro pentru transplant și tratament, până acum strângându-se prin intermediul unei aplicații de Facebook de strângere de fonduri 45 000 de euro.

Alexandra a trecut insa prin prima serie de tratamente si a raspuns foarte bine acestora. Astfel, noi ne dorim sa o putem ajuta in continuare sa treacă cu bine peste această perioadă!


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.