fbpx

WhatsApp_Image_2018-11-21_at_14.31.42_babb1 (1).jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul ”Peste 150 de angajate ale unei croitorii din Parcul Industrial Ploiești, anunțate că vor fi date afară”, azi revenim cu detalii despre această situație. 

Aseară, angajatele ținute pe holurile croitoriei aparținând firmei OTTOROSE ROM SRL toată ziua au fost chemate într-un final de conducere pentru a semna cererile de concediu.

”După ce a apărut articolul în observatorulph.ro, am fost chemate să semnăm cererile pentru zilele de concediu pe care le mai avea fiecare de luat. Acum vom vedea dacă ne vor da și preavizul pentru a ne lua șomajul. Dacă nu vor face asta mergem la ITM”, ne-a transmis una dintre angajate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Angajatele care au fost libere ieri și care au venit astăzi la muncă se confruntă cu aceeași situație. Nu au fost lăsate să intre în secția de producție și încearcă să obțină semnătura pentru cererea de concediu.

”Facem un apel, prin intermediul dvs., la celelalte colege care nu au semnat pentru concediu să vină la muncă, chiar dacă nu sunt lăsate în croitorie, pentru a semna măcar condica de prezență. Altfel, pot fi concediate pentru acte de indisciplină și nu mai iau șomajul”, ne-a relatat o altă angajată.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii croitoriei, însă reprezentanții acesteia nu au vrut să comenteze situația.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg