WhatsApp_Image_2018-11-21_at_14.31.42_babb1 (1).jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul ”Peste 150 de angajate ale unei croitorii din Parcul Industrial Ploiești, anunțate că vor fi date afară”, azi revenim cu detalii despre această situație. 

Aseară, angajatele ținute pe holurile croitoriei aparținând firmei OTTOROSE ROM SRL toată ziua au fost chemate într-un final de conducere pentru a semna cererile de concediu.

”După ce a apărut articolul în observatorulph.ro, am fost chemate să semnăm cererile pentru zilele de concediu pe care le mai avea fiecare de luat. Acum vom vedea dacă ne vor da și preavizul pentru a ne lua șomajul. Dacă nu vor face asta mergem la ITM”, ne-a transmis una dintre angajate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Angajatele care au fost libere ieri și care au venit astăzi la muncă se confruntă cu aceeași situație. Nu au fost lăsate să intre în secția de producție și încearcă să obțină semnătura pentru cererea de concediu.

”Facem un apel, prin intermediul dvs., la celelalte colege care nu au semnat pentru concediu să vină la muncă, chiar dacă nu sunt lăsate în croitorie, pentru a semna măcar condica de prezență. Altfel, pot fi concediate pentru acte de indisciplină și nu mai iau șomajul”, ne-a relatat o altă angajată.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii croitoriei, însă reprezentanții acesteia nu au vrut să comenteze situația.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.