img.jpg

Românii se vor bucura de o nouă mini-vacanță la sfârșitul lunii noiembrie, de Sfântul Andrei. Guvernul ar putea declara zi liberă și 24 decembrie, astfel încât, de Crăciun, bugetarii să aibă o vacanță de cinci zile.

Vineri, 30 noiembrie, de sfântul Andrei va fi zi nelucrătoare. Pentru că anul acesta 1 Decembrie pică sâmbăta, bugetarii se vor bucura de o mini-vacanță de numai trei zile. Anul trecut, de exemplu, Sfântul Andrei a picat într-o zi de joi, iar 1 Decembrie vineri, astfel încât românii s-au bucurat de patru zile libere, incluzând și weekendul.

Până la finalul acestui an mai sunt două zile libere prin lege, 25 și 26 decembrie, de Crăciun.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru că sărbătoarea Crăciunului pică anul acesta în zilele de marți și miercuri, cel mai probabil guvernul va declara zi liberă și luni, 24 decembrie, pentru a face ”punte”.

Această zi liberă va fi însă recuperată de bugetari într-o zi de sâmbătă din ianuarie 2019 sau prin prelungirea programului de lucru cu câte două ore, timp de patru zile.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 19 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Salariile profesorilor cresc cu doi ani mai devreme

”Salariile din Educaţie vor creşte de la 1 septembrie 2020, cu doi ani mai devreme decât era programată această creştere”, a declarat ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, citat de zf.ro....