WhatsApp Image 2018-11-21 at 11.27.36.jpeg

La câteva ore după ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul ”Blestemul” unui plătitor de impozite din Băicoi: ”Să vină domnul primar pe jos, la noi pe stradă, dacă nu ține la pantofi” FOTO s-a produs ”minunea”. Noroiul a fost astupat cu pietriș, urmând ca atunci când vremea o va permite, strada să fie și asfaltată.

Locuitorii de pe strada Ștefan cel Mare din Băicoi i-au transmis ieri o scrisoare deschisă primarului Marius Constantin, prin intermediul observatorulph.ro, în care se plângeau de noroiul specific perioadei domnitorului care dă și denumirea străzii.

După publicarea articolului, autoritățile locale s-au mobilizat și, în câteva ore, strada a redevenit decentă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iată scrisoarea de mulțumire a cititoarei care a reclamat noroiul de ps strada Ștefan cel Mare din Băicoi:

”Poate sa vina Mos Craciun nu mai e noroi pe drum...

Pentru ca atunci cand sunt nemultumita imi exprim nemultumirea dar si atunci cand sunt multumita stiu sa imi exprim multunirea, va scriu astazi pentru a va multumi de implicare in ceea ce priveste "terasarea" strazii Stefan cel Mare cu pietris.

Aseara cand am ajuns acasa am fost placut impresionata sa constat ca pe strada nu mai era noroiul pe care il lasasem in urma dimineata si toata strada era acoperita cu un strat de pietris. Asadar ne-am mai apropiat de secolul XXI...

In acelasi timp multumesc si ziaristilor de la ObservatorulPh.ro intrucat am convingerea ca fara implicarea lor problema nu se rezolva cu asa celeritate. #respect”

Așa arată strada Ștefan cel Mare după pietruire:

WhatsApp Image 2018-11-21 at 11.27.36.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-21 at 11.27.36 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-11-21 at 11.27.34.jpeg

Așa arăta strada Ștefan cel Mare înainte de publicarea articolului

WhatsApp Image 2018-11-20 at 13.10.32.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-20 at 13.10.32 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-11-20 at 13.10.32 (2).jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.