lapovita.jpg

ANM a emis o nouă prognoză potrivit căreia vremea va fi în continuare rece, cu precipitații mixte.

În Prahova, se vor înregistra precipitații importante cantitativ, sub formă de ploaie și lapoviță în zona de șes, respectiv ninsoare în zona de munte.

La Ploiești va ploua până joi, 22 noiembrie, inclusiv, iar la noapte precipitațiile se pot transforma în lapoviță și chiar ninsoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Temperaturile maxime se vor situa între 2 și 4 grade, iar minimele vor coborî până la -2 grade.

Vremea va redeveni însorită începând de vineri, 23 noiembrie, când se va încălzi ușor. Maxima va urca sâmbătă, 24 noiembrie, până la 6 grade la Ploiești, în timp ce minimele vor redeveni pozitive.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.