fbpx

imgnews_eda5371b-b2b7-4c44-bcbe-db860e0e1251.jpg

Andrei Rîndașu este un adolescent din Câmpina, elev la Colegiul Tehnic Forestier. Un copil bun și frumos, pe care viața îl încearcă acum în cel mai dur mod cu putință. Cu doar câteva zile înainte de împlinirea vârstei de 16 ani, Andrei a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, cel mai des întâlnit tip de cancer care apare la copii și adolecenți. O boală grea, care atacă puternic sistemul imunitar. Andrei luptă împotriva acestei boli, încearcă să fie puternic. Alături de el se află familia și prietenii, dar are nevoie și de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a putea merge mai departe, pentru a-și putea continua tratamentul. 

Nu știți, nu vreți să știți și nici nu trebuie să știți ce înseamnă cu adevărat această boală. Să dea Dumnezeu să nu aflați vreodată! Din păcate, pentru Andrei lucrurile stau altfel. El a aflat ce înseamnă leucemia acută limfoblastică. A aflat și cât de cumplit e tratamentul, ce înseamnă chimioterapia, cât de mari sunt riscurile și cât de repede se poate schimba totul în jur. Andrei urmează un tratament cu citostatice, un tratament de durată și costisitor. Iar aici putem interveni noi, doar aici, deși, ne-am fi dorit să putem face mult mai mult de atât. Medicii își fac treaba lor, noi nu putem decât să-l sprijim financiar pe Andrei, fiecare cu cât are posibilitatea.

Pe 30 noiembrie 2018, de Sfântul Apostol Andrei, la ora 17.00, în Pasajul de la Ceas din centrul municipiului Câmpina, familia și prietenii lui Andrei Rîndașu organizează o strângere de fonduri pentru ca băiatul să-și poată continua tratamentul. Îi veți găsi acolo, plini de speranță. Mergeți cu încredere spre ei, oferind din multul sau puținul vostru pentru viața unui adolescent. Se spune că Dumnezeu lucrează prin oameni, prin noi toți. Să-i demonstrăm asta și lui Andrei!


În cazul în care pe 30 noiembrie nu puteți ajunge la Ceas, dar doriți să-l ajutați pe Andrei, puteți dona bani în contul: 
RO10BTRLRONCRT0474736101 deschis la Sucursala Câmpina a Băncii Transilvania pe numele Rîndașu Vasile Remus(tatăl lui Andrei)

sursa: campinatv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg