imgnews_eda5371b-b2b7-4c44-bcbe-db860e0e1251.jpg

Andrei Rîndașu este un adolescent din Câmpina, elev la Colegiul Tehnic Forestier. Un copil bun și frumos, pe care viața îl încearcă acum în cel mai dur mod cu putință. Cu doar câteva zile înainte de împlinirea vârstei de 16 ani, Andrei a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, cel mai des întâlnit tip de cancer care apare la copii și adolecenți. O boală grea, care atacă puternic sistemul imunitar. Andrei luptă împotriva acestei boli, încearcă să fie puternic. Alături de el se află familia și prietenii, dar are nevoie și de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a putea merge mai departe, pentru a-și putea continua tratamentul. 

Nu știți, nu vreți să știți și nici nu trebuie să știți ce înseamnă cu adevărat această boală. Să dea Dumnezeu să nu aflați vreodată! Din păcate, pentru Andrei lucrurile stau altfel. El a aflat ce înseamnă leucemia acută limfoblastică. A aflat și cât de cumplit e tratamentul, ce înseamnă chimioterapia, cât de mari sunt riscurile și cât de repede se poate schimba totul în jur. Andrei urmează un tratament cu citostatice, un tratament de durată și costisitor. Iar aici putem interveni noi, doar aici, deși, ne-am fi dorit să putem face mult mai mult de atât. Medicii își fac treaba lor, noi nu putem decât să-l sprijim financiar pe Andrei, fiecare cu cât are posibilitatea.

Pe 30 noiembrie 2018, de Sfântul Apostol Andrei, la ora 17.00, în Pasajul de la Ceas din centrul municipiului Câmpina, familia și prietenii lui Andrei Rîndașu organizează o strângere de fonduri pentru ca băiatul să-și poată continua tratamentul. Îi veți găsi acolo, plini de speranță. Mergeți cu încredere spre ei, oferind din multul sau puținul vostru pentru viața unui adolescent. Se spune că Dumnezeu lucrează prin oameni, prin noi toți. Să-i demonstrăm asta și lui Andrei!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


În cazul în care pe 30 noiembrie nu puteți ajunge la Ceas, dar doriți să-l ajutați pe Andrei, puteți dona bani în contul: 
RO10BTRLRONCRT0474736101 deschis la Sucursala Câmpina a Băncii Transilvania pe numele Rîndașu Vasile Remus(tatăl lui Andrei)

sursa: campinatv.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Concert Holograf, de Revelion, la Câmpina

Cunoscuta formație Holograf și tânărul solist Florin Cîrciu vor cânta la Câmpina, de Revelion. Acestea sunt numele care se vor afla pe afișul evenimentului organizat și finanțat de administrația...