WhatsApp Image 2018-11-20 at 13.10.32.jpeg

O stradă din Băicoi arată ca pe vremea celui care îi dă numele: Ștefan cel Mare. O cititoare ne-a trimis imagini și o scrisoare deschisă pentru primarul orașului, Marius Constantin. Contactat de observatorulph.ro, edilul dă vina pe angajații care au introdus conducta de gaze, dar promite că strada va fi pietruită în perioada imediat următoare și asfaltată la primăvară.

Sesizarea cititoarei din Băicoi:

”Buna ziua! Prin intermediul observatorulph.ro vreau si eu sa il intreb pe Domnul Primar in ce secol traim? Daca ma uit pe strada mea - str. Stefan cel Mare - cu siguranta nu consider ca traiesc in secolul XXI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Domnule primar, va laudati ca ati asfaltat strada Republicii in timp record (care mai putea sa astepte putin ca era cat de cat asfaltata) dar alte strazi zac intr-un noroi considerabil.

Pe strada Stefan cel mare s-a introdus canalizare in 2014, s-au schimbat conducte de apa in 2016-2017, acum in octombrie 2018 s-a tras si conducta de gaze DAR NIMENI dupa ce a realizat aceste lucrari (sapaturi considerabile) nu a venit sa niveleze pamantul rascolit si sa puna macar niste pietris daca ASFALT este prea greu sa se puna si asteptam sa finalizam toate lucrarile...desi de la primarie anual rasunau laude ca se va asfalta si strada Stefan cel Mare...dar nu s-a mai ajuns asfaltul pana la noi..............

De ieri inotam la propriu in noroi, iar azi dimineata pana la capatul strazii am facut sport extrem cu masina. Nu alunecam pe polei ci pe zeci de centrimetri de noroi gros, pe gloduri de noroi si in gropi.......Pana si in sate si comune se asfalteaza mai toate ulitele dar vad ca la noi LA ORAS...se asfalteaza mai greu....

Pe final vreau sa il invit pe Domnul Primar la mine acasa la o cafea poate veni pe jos de la Primarie ca este aproape dar si cu masina este bine...in orice situatie sa va luati la dumneavoastra ceva de razuit noroiul de pe pantofi....si daca nu ajungeti dvs. la mine cred ca o sa imi fac eu timp sa vin la primarie ...aveti mocheta in birou?!

Contactat de observatorulph.ro, primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, a declarat:

”Strada Ștefa cel Mare nu arată așa rău din vina primăriei, ci din cauza celor care au lucrat la introducerea conductei de gaze. Cartierul respectiv s-a constituit acum vreo 10 ani, dar lipseau gazele. Acum, că s-a introdus și conducta de gaze, putem pietrui atât strada Ștefan cel Mare, cât și cea pararelă, Mihai Viteazul, iar la primăvară vor fi asfaltate”

Galerie FOTO

WhatsApp Image 2018-11-20 at 13.10.32.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-20 at 13.10.32 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-11-20 at 13.10.32 (2).jpeg

WhatsApp Image 2018-11-20 at 13.10.33.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-20 at 13.10.33 (1).jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.