4_n.jpg

Primăria Ploiești organizează sâmbătă, 1 decembrie, mai multe evenimente cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Spre deosebire de anii trecuți, locul de desfășurare al manifestărilor, inclusiv defilarea trupelor nu va mai fi pe Bdul Republicii, ci în zona centrală, în special în fața Catedralei Sf Ioan Botezătorul.

De Centenar, ploieștenii vor asista la defilarea militarilor și vor putea degusta din tradiționala mâncare ”fasole cu cârnați”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După-amiază sunt programate mai multe concerte ale instituțiilor de cultură locale (filarmonică, teatru Toma Caragiu, Casa de Cultură I. L. Caragiale).

Seara va avea loc o retragere cu torțe a trupelor militare, iar de la ora 19 se va aprinde iluminatul festiv de sărbători. 

Programul complet al activităților de 1 Decembrie

Program 1 Dec. 2018-page-001.jpg

Program 1 Dec. 2018-page-002.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...