maxresdefault.jpg

Dat fiind numărul mare al sesizărilor legate de păsările care mor după ce se loveau de panourile de protecţie ale pasajului de la Gara de Vest, Primăria Ploiești a solicitat SGU, prin RASP, montarea de autocolante.

La solicitarea observatorulph.ro privind costurile acestei operațiuni derulate în luna august de angajații SGU, Primăria Ploiești a transmis suma totală, care se apropie de 1000 de euro, după cum urmează:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

DOC141118-14112018154958-page-001.jpg

DOC141118-14112018154958-page-002.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.