freezing_rain_on_tree_branch.jpg

Iarna a venit mai devreme anul acesta, meteorologii pronozând pentru zilele următoare o vreme deosebit de rece și precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Astfel, la Ploiești, începând de duminică seara sunt așteptate ninsori, care luni dimineață se pot transforma într-un fenomen meteo extrem de periculos în special pentru șoferi, cel de ploaie înghețată.

Precipitații mixte, sub formă de lapoviță, ploaie și ninsoare, sunt așteptate până marți, 20 noiembrie inclusiv. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Maximele nu vor depăși 3 grade, în timp ce minimele vor fi negative. 

În zonele de munte din Prahova va ninge abundent, iar temperaturile se vor situa sub limita înghețului.

WhatsApp Image 2018-11-18 at 07.37.24.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.