646x404.jpg

Ploieştenii care au avut inspiraţia să circule miercuri la orele prânzului cu autobuzul 30 au avut parte de o surpriză, un concert live de jazz susţinut de trei instrumentişti. Este un proiect prin care Filarmonica din Ploieşti a ales să promoveze Festivalul de Jazz care va debuta în data de 21 noiembrie.

”Jazz in the Buss” este un proiect muzical aflat la a treia ediţie şi are un dublu scop. În primul rând promovează festivalul organizat de Filarmonica ”Paul Constantinescu” din Ploieşti, dar încearcă să aducă în faţa publicului tânăr un gen muzical mai puţin comercial.

Zoom Trio” este numele de scenă al artiştilor care au avut curajul să susţină un concert într-un cadru total atipic pentru acest gen de muzică: un autobuz care asigură transportul public pe unul dintre cele mai circulate trasee din Ploieşti: Hipodrom- UPG- Cartierul Nord.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citeste mai mult: adev.ro/pi6yes

VIDEO


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Bărbat lovit de autobuz în comuna Berceni

Dacă vă făceați impresia că vremea rea reduce numărul de accidente cu victime, în special cu pietoni, vă înșelați. În această după amiază, un bărbat a fost acroșat de un autobuz. Incidentul s-a...