logo gala.png

15 noiembrie este ultima zi în care se pot trimite înscrierile la Gala Comunității Prahovene, eveniment prin care ne dorim să îi premiem pe cei care fac fapte bune, să ne inspirăm din viziunea și modul lor de implicare, să arătăm că în Prahova există o societate activă!

Organizații nonguvernamentale, grupuri de inițiativă, persoane fizice, persoane din instituții publice sau companii, au la dispozitie 8 categorii în care își pot înscrie activitățile și proiectele realizate începând cu ianuarie 2017. Acestea vor fi evaluate în funcție de criterii privind relevanța, eficacitatea, coerența și impactul. 

Proiectele prahovene ce schimbă încet încet Prahova au putut  fi înscrise în perioada 01 octombrie – 15 noiembrie 2018, completând formularul de aplicație de pe site-ul gala.fundatiacomunitaraprahova.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Evenimentul de premiere al celor mai bune inițiative prahovene va avea loc în data de 27 noiembrie 2018.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

În 2018, categoriile de premiere sunt:

  1. Generozitate și implicare socială
  2. Voluntariat
  3. Educație
  4. Sănătate și stil de viață sănătos
  5. Artă și cultură
  6. Mediu
  7. Sport
  8. Povești inspiraționale din comunitate

Mai multe informatii despre modalitatea de inscriere și formularele de aplicație pot fi găsite pe portalul http://gala.fundatiacomunitaraprahova.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.