fbpx

bmc4_08355200_a5ec5.jpg

Primele zece din lotul de 50 de autobuze noi comandate de Primăria Ploiești vor ajunge în oraș joi, 22 noiembrie. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Adrian Dobre. 

Este vorba de autobuzul Euro Bus Diamond, echipat cu motor Mercedes, care are 100 de locuri și instalație de aer condiționat (FOTO AICI)

Primarul Dobre a declarat că a fost depus la Ministerul Dezvoltării și un proiect privind achiziția de 11 autobuze electrice și montarea unor stații de încărcare.

Dacă proiectul va primi finanțare de la Uniunea Europeană, în Ploiești ar urma să fie realizate trei stații de încărcare rapidă și nouă stații de încărcare lentă. Valoarea estimativă a contractului se cifrează la peste 30 de milioane de lei, urmând ca municipalitatea să suporte cota de 2%, respectiv peste 600.000 de lei, la care se pot adăugă eventualele cheltuieli neeligibile.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Duminică, 17 Februarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

VIDEO: Taximetrist ploieștean iresponsabil

Un taximetrist ploieștean a dat o probă de condus pentru care nu ar trebui să mai șofeze. Cum arată o situație care generează accidente. Intersecția Nord, Ploiești, sâmbătă după amiaza. Un...