bmc4_08355200_a5ec5.jpg

Primele zece din lotul de 50 de autobuze noi comandate de Primăria Ploiești vor ajunge în oraș joi, 22 noiembrie. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Adrian Dobre. 

Este vorba de autobuzul Euro Bus Diamond, echipat cu motor Mercedes, care are 100 de locuri și instalație de aer condiționat (FOTO AICI)

Primarul Dobre a declarat că a fost depus la Ministerul Dezvoltării și un proiect privind achiziția de 11 autobuze electrice și montarea unor stații de încărcare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă proiectul va primi finanțare de la Uniunea Europeană, în Ploiești ar urma să fie realizate trei stații de încărcare rapidă și nouă stații de încărcare lentă. Valoarea estimativă a contractului se cifrează la peste 30 de milioane de lei, urmând ca municipalitatea să suporte cota de 2%, respectiv peste 600.000 de lei, la care se pot adăugă eventualele cheltuieli neeligibile.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.