dsc_0365.jpg

În ultimii ani, cu ocazia sărbătorilor de iarnăă, în fața Palatului Administrativ din Ploiești, a fost montat un brad uriaș, cumpărat de la Romsilva. În acest an, pomul de Crăciun a fost înlocuit cu o perdea de globulețe, după modelul târgului de Crăciun din Sibiu.

Operațiunea de montare a instalațiilor ornamentale la Ploiești a început încă de săptămâna trecută, având în vedere că, tot pentru prima dată, luminițele se vor aprinde pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României și nu în Ajun de Moș Nicolae ca până acum.

Special pentru iluminatul public ornamental, în fața Palatului Administrativ, în zona în care de obicei era montat un brad uriaș, a fost amplasat un stâlp de care va fi prinsă o perdea de beculețe, după modelul faimosului Târg de Crăciun din Sibiu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

WhatsApp Image 2018-11-13 at 13.04.34.jpeg

În cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții RASP au anunțat că, în acest an, de sărbători, în Ploiești vor fi montate instalații ornamentale în 25 de puncte ale orașului, respectiv pe axa Nord - Sud, în sensurile giratorii, dar și în mai multe parcuri din zonele Aurora, Cameliei Mihai Bravu, Democratiei, pasajul pietonal Nichita Stănescu.

În zona centrală vor fi amplasate căsuța și sania lui Moș Craciun.

În acest an, Orășelul Copiilor va fi amenajat la Sala Sporturilor și nu în zona Halelor Centrale pentru evitarea aglomerației și blocajelor în trafic.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...