fbpx

dsc_0365.jpg

În ultimii ani, cu ocazia sărbătorilor de iarnăă, în fața Palatului Administrativ din Ploiești, a fost montat un brad uriaș, cumpărat de la Romsilva. În acest an, pomul de Crăciun a fost înlocuit cu o perdea de globulețe, după modelul târgului de Crăciun din Sibiu.

Operațiunea de montare a instalațiilor ornamentale la Ploiești a început încă de săptămâna trecută, având în vedere că, tot pentru prima dată, luminițele se vor aprinde pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României și nu în Ajun de Moș Nicolae ca până acum.

Special pentru iluminatul public ornamental, în fața Palatului Administrativ, în zona în care de obicei era montat un brad uriaș, a fost amplasat un stâlp de care va fi prinsă o perdea de beculețe, după modelul faimosului Târg de Crăciun din Sibiu.

WhatsApp Image 2018-11-13 at 13.04.34.jpeg

În cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții RASP au anunțat că, în acest an, de sărbători, în Ploiești vor fi montate instalații ornamentale în 25 de puncte ale orașului, respectiv pe axa Nord - Sud, în sensurile giratorii, dar și în mai multe parcuri din zonele Aurora, Cameliei Mihai Bravu, Democratiei, pasajul pietonal Nichita Stănescu.

În zona centrală vor fi amplasate căsuța și sania lui Moș Craciun.

În acest an, Orășelul Copiilor va fi amenajat la Sala Sporturilor și nu în zona Halelor Centrale pentru evitarea aglomerației și blocajelor în trafic.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg