iluminat-festiv-ploiesti.jpg

Centenarul ”strică” tradiția aprinderii iluminatului ornamental de sărbători, la Ploiești. Spre deosebire de anii trecuți, când ”beculețele” se aprindeau pe 5 decembrie, în ajun de Moș Nicolae, Primăria Ploiești va deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă pe 1 decembrie.

Astfel, sâmbătă, 1 Decembrie, după parada militară și tradiționala ”fasole cu cârnați” de Ziua Națională, vor fi aprinse și ”beculețele” de sărbători.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Seara va fi organizat și un concert al artiștilor locali, inclusiv orchestra filarmonicii din Ploiești.

Vom reveni cu detalii.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cine sunt finaliştii de la Vocea României 2018 - VIDEO

Telespectatorii au decis vineri seară cine sunt cei patru finalişti ai celui de-al optulea sezon „Vocea României“. Telespectatorii au ales prin vot finaliştii „Vocea României“: patru concurenţi care...

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...