ploi-lapovita-ninsori-prognoza-meteo-14939.jpg

Prahovenii se vor confrunta la sfârșitul acestei săptămâni cu un val de aer rece, temperatura minimă coborând treptat, de la 6 grade în această noapte până la 0 grade joi, respectiv - 2 grade în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În aceași interval de timp, maximele se vor încadra între 14 grade luni, respectiv 7 grade în weekend.

Potrivit ultimei prognoze meteo, primii fulgi de nea sunt așteptați la Ploiești peste o săptămână.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai exact în noaptea de luni, 19 noiembrie, spre marți, 20 noiembrie, vor fi ninsori slabe și lapoviță, însă nu se va depune un strat consistent de zăpadă din cauza temperaturilor pozitive de a doua zi, când sunt așteptate la prânz 4 grade Celsius.


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Duminică, 02 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Când scăpăm de ger. Prognoza meteo

Valul de frig cu care prahovenii se confruntă de câteva zile va fi înlocuit de o masă de aer ceva mai caldă, astfel încât temperaturile vor redeveni pozitive săptămâna viitoare. La Ploiești,...