45711742_1208624215963157_3470581545104834560_o.jpg

Dăruind, veți putea să contribuiți la creșterea calității vieții și a șanselor de vindecare a copiilor cu diagnostic oncologic, internați în secțiile de oncologie și hematologie pediatrică din București, unde ajung și copiii din Prahova, în special din Ploiești.

Voluntarii Asociației PAVEL derulează în magazinele Kaufland o campanie prin care îndeamnă clienții sa doneze următoarele produse pentru copii și adulți: săpun, săpun lichid, gel de duș, șampon, șervețele umede, pastă de dinți, periuțe de dinți, deodorante, aleze și scutece de unică folosință de toate mărimile.

Toate produsele colectate în cadrul campaniei vor fi distribuite beneficiarilor cu ocazia zilei de Moș Nicolae (6 decembrie)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru informații suplimentare, despre proiect și despre asociație, vă puteți adresa d-nei Iuliana Ghidu, director executiv, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0737 30 99 62. Pentru alte informații utile puteți să consultați pagină web a asociației www.asociatiapavel.ro precum și blogul http://apeluriumanitare.wordpress.com/ Pentru informații despre campanie, vă puteți adresa d-nei Luiza Teleanu, voluntar și director de campanie, la numărul de telefon: 0727 915 455.

Proiect finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.instaredebine.ro).

45723502_1208631349295777_4160099030778511360_n.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...