inmatriculare-ph.jpg

Prahova se numără printre județele cu cel mai mare timp de așteptare pentru înmatricularea unui autovehicul. Din cauza personalului redus în raport cu numărul mare de solicitări s-a ajuns în situația penibilă în care să nu mai fie disponibil niciun interval pentru programare online în anul 2018. Și suntem abia în 3 noiembrie.

Astăzi am accesat serviciul programări online din Prahova pentru înmatricularea unui autovehicul și am avut parte de o surpriză neplăcută. Prima zi în care o mașină poate fi înmatriculată cu numere de PH este joi, 3 ianuarie 2019. Adică fix peste două luni!

Citește și Noua metodă de păcălit șoferii la birourile de copiat acte de pe Vasile Lupu

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deși ar mai fi ”găuri” în țintarul programărilor online, în lipsa unor intervale orare afișate nu te poți ”lipi” de o zi. Cel mai probabil au fost proprietari care și-au anulat programări, dar sistemul nu permite înlocuirea acestora.

Deși reprezentații Prefecturii Prahova susțin că au făcut tot ce puteau pentru a reduce timpul de așteptare, este inacceptabil să aștepți două luni, 60 de zile calendaristice, pentru o banală înmatriculare auto.

De exemplu, în București, te poți programa astăzi, 3 noiembrie, pentru luni, 5 noiembrie. Și nu cred că în Capitală sunt mai puține dosare de studiat decât în Prahova!

Trebuie să recunosc că s-au făcut, totuși, progrese la programarea online în Prahova pentru preschimbarea permisului de conducere, timpul de așteptare fiind de ordinul a câtorva zile.

Poate voi apuca ziua în care și la noi în județ îți vei putea înmatricula mașina în mai puțin de 24 de ore, cum se întâmplă nu în țările civilizate, ci la doar 60 de km de Ploiești...

Prima zi în care te poți programa online în Prahova pentru înmatricularea unei mașini este 3 ianuarie 2019

inmatriculare-ph.jpg

În  Ilfov și București te poți programa de astăzi, 3 noiembrie pentru luni, 5 noiembrie

buc.jpg

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Accident pe DJ 230. O mașină a ieșit în decor

Accident, sâmbătă dimineață, pe D.J.230 la Cerașu, Prahova. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina a ajuns în decor, iar o persoană acuză dureri....