fbpx

inmatriculare-ph.jpg

Prahova se numără printre județele cu cel mai mare timp de așteptare pentru înmatricularea unui autovehicul. Din cauza personalului redus în raport cu numărul mare de solicitări s-a ajuns în situația penibilă în care să nu mai fie disponibil niciun interval pentru programare online în anul 2018. Și suntem abia în 3 noiembrie.

Astăzi am accesat serviciul programări online din Prahova pentru înmatricularea unui autovehicul și am avut parte de o surpriză neplăcută. Prima zi în care o mașină poate fi înmatriculată cu numere de PH este joi, 3 ianuarie 2019. Adică fix peste două luni!

Citește și Noua metodă de păcălit șoferii la birourile de copiat acte de pe Vasile Lupu

Deși ar mai fi ”găuri” în țintarul programărilor online, în lipsa unor intervale orare afișate nu te poți ”lipi” de o zi. Cel mai probabil au fost proprietari care și-au anulat programări, dar sistemul nu permite înlocuirea acestora.

Deși reprezentații Prefecturii Prahova susțin că au făcut tot ce puteau pentru a reduce timpul de așteptare, este inacceptabil să aștepți două luni, 60 de zile calendaristice, pentru o banală înmatriculare auto.

De exemplu, în București, te poți programa astăzi, 3 noiembrie, pentru luni, 5 noiembrie. Și nu cred că în Capitală sunt mai puține dosare de studiat decât în Prahova!

Trebuie să recunosc că s-au făcut, totuși, progrese la programarea online în Prahova pentru preschimbarea permisului de conducere, timpul de așteptare fiind de ordinul a câtorva zile.

Poate voi apuca ziua în care și la noi în județ îți vei putea înmatricula mașina în mai puțin de 24 de ore, cum se întâmplă nu în țările civilizate, ci la doar 60 de km de Ploiești...

Prima zi în care te poți programa online în Prahova pentru înmatricularea unei mașini este 3 ianuarie 2019

inmatriculare-ph.jpg

În  Ilfov și București te poți programa de astăzi, 3 noiembrie pentru luni, 5 noiembrie

buc.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg