atentie-soferi-cod-galben-de-ceata-burnita-si-polei-in-mai-multe-judete-18557948.jpg

Șirul zilelor neobișnuit de călduroase pentru această perioadă a anului pare a se fi încheiat în Prahova. Joi, 1 noiembrie, temperatura scade cu 10 grade față de ieri, maxima prognozată fiind de 17 grade. Deși cerul va fi mai mult înnorat, nu sunt așteptate precipitații importante cantitativ.

De vineri, 2 noiembrie, vremea se va încălzi ușor, iar soarele va reapărea printre nori. Maxima așteptată la Ploiești va fi de 19 grade, iar minima 9 grade.

Sâmbătă și duminică vremea va fi în general frumoasă și caldă, cu maxime cuprinse între 17 și 19 grade și minime între 6 și 8 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dimineața se pot produce fenomene specifice sfârșitului de toamnă, precum ceață și burniță în majoritatea localităților din Prahova.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.