fbpx

mail.jpg

De 5 ani Cercul de Donatori Ploiești aduce împreună oamenii din comunitatea prahoveană și prieteni ai Fundației Comunitare Prahova, care doresc să sprijine inițiativele locale. Iar în seara zilei de 24 octombrie a avut loc o nouă ediție a evenimentului caritabil, la care au participat 60 de donatori cu ajutorul cărora vor fi susținute trei proiecte prahovene. 

În total s-au strâns 13.000 lei, bani care vor fi cheltuiți astfel:

Proiectul Asociatiei Zonta Valea Prahovei a a strâns 4300 lei și astfel pot susține în continuare victimele violenței domestice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Grupul de elevi ce vor sa reconstruiasca virtual vechiul Ploiesti – Ploiestiul Virtual - a strâns  4000 lei.

Al treilea proiect a fost cel al Organizației Umanitare Concordia pentru care s-au strâns 4700 lei. Acesti bani vor fi folositi pentru a putea cumpăra îmbrăcăminte copiilor din Centrele de zi coordonate de către Concordia în Ploiești.

Dacă nu ai putut  ajunge, dar vrei să susții proiectele acestei ediții, poți face o donație până pe 15 noiembrie în contul Fundației Comunitare Prahova sau ne putem întâlni pentru a-i colecta. Banii vor ajunge la proiectul la care îți dorești.  Cont bancar: IBAN RO61 RNCB 0205 1348 8900 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A.– Sucursala Prahova sau accesează www.cerculdedonatoriploiesti.ro pentru detalii.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg