mail.jpg

De 5 ani Cercul de Donatori Ploiești aduce împreună oamenii din comunitatea prahoveană și prieteni ai Fundației Comunitare Prahova, care doresc să sprijine inițiativele locale. Iar în seara zilei de 24 octombrie a avut loc o nouă ediție a evenimentului caritabil, la care au participat 60 de donatori cu ajutorul cărora vor fi susținute trei proiecte prahovene. 

În total s-au strâns 13.000 lei, bani care vor fi cheltuiți astfel:

Proiectul Asociatiei Zonta Valea Prahovei a a strâns 4300 lei și astfel pot susține în continuare victimele violenței domestice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Grupul de elevi ce vor sa reconstruiasca virtual vechiul Ploiesti – Ploiestiul Virtual - a strâns  4000 lei.

Al treilea proiect a fost cel al Organizației Umanitare Concordia pentru care s-au strâns 4700 lei. Acesti bani vor fi folositi pentru a putea cumpăra îmbrăcăminte copiilor din Centrele de zi coordonate de către Concordia în Ploiești.

Dacă nu ai putut  ajunge, dar vrei să susții proiectele acestei ediții, poți face o donație până pe 15 noiembrie în contul Fundației Comunitare Prahova sau ne putem întâlni pentru a-i colecta. Banii vor ajunge la proiectul la care îți dorești.  Cont bancar: IBAN RO61 RNCB 0205 1348 8900 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A.– Sucursala Prahova sau accesează www.cerculdedonatoriploiesti.ro pentru detalii.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...