1.jpg

În perioada 29 octombrie - 4 noiembrie 2018, Asociația Liga Studenților din Centrul Universitar Ploieşti organizează cel mai așteptat festival studențesc: STUDENȚIADA, eveniment coordonat la nivel național de către Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR).

Astfel, anul acesta se împlinesc 12 ani de la prima ediție a festivalului inițiat de UNSR, federație reprezentată în 18 centre universitare, ce însumează peste 90 de asociații studențești.

 În anul 2006, UNSR-ul a iniţiat STUDENŢIADA, manifestare studenţească organizată la nivel naţional, care a determinat peste 5 000 de tineri să participe, timp de o săptămână, la diverse activităţi extracurriculare. În prezent, numărul participanților la acest eveniment a ajuns la peste 20 000 de studenți.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 La nivelul Universității Petrol-Gaze din Ploieşti acest festival va fi coordonat de către tinerii voluntari din asociaţiile studenţeşti: Liga Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti şi Asociaţia Elevilor şi Studenţilor Basarabeni din Prahova. În cadrul acestor zile, studenții celor cinci facultăți, vor participa la o serie de activități cu scop educativ, cultural, sportiv și social.

“Împreună cu echipa Ligii Studenților din Centrul Universitar Ploiești am pregătit un maraton de evenimente prin care dorim să încurajăm implicarea studenților în programe de tineret cu specific educațional, cultural, social, sportiv și de divertisment. Prin participarea la aceste activități, dorim să dezvoltăm legăturile între studenții celor cinci facultăți cu asociațiile de tineret, mediul academic și mediul de afaceri pe baza principiului solidarității. Grație componenței sale non-formale, asociația, prin evenimentele sale, completează o serie de cunoștiințe și încurajează: descoperirea, dezvoltarea abilităților de lucru în echipă, dezvoltarea personală și a competențelor de lider.”- Vasile Ailene, Preşedintele Ligii Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm luni, 29 octombrie 2018, începând cu ora 14:00, în Amfiteatrul AP9 al Universității Petrol-Gaze din Ploiești, la deschiderea oficială a FESTIVALULUI STUDENȚESC  STUDENȚIADA, unde vom prezenta studenţilor: Societatea Antreprenorială Studenţească din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti; Rolul activităţilor non-formale în dezvoltarea sănătoasă a tinerilor; programul Erasmus+, experienţele din SUA împreună cu  American Experience și folosim această ocazie pentru a vă transmite, încă o dată, cele mai bune gânduri ale noastre!

Cu deosebită consideraţie şi respect, Echipa Ligii Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti

2.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...