gara-sinaia.jpg

Filmările ar urma să aibă loc și în Sinaia, în locații istorice, în zilele de 27, 30 și 31 octombrie 2018, potrivit organizatorilor casting-ului.

Agenția de casting a anunțat intenția de a selecta bărbați și femei cu vârsta de 17-75 ani, cu aspect fizic plăcut, pentru filmul care are în plin plan viața Regiei Maria. Organizatorii casting-ului au postat anunțul pe o rețea de socializare și speră că astfel vor găsi persoanele interesate să facă figurație.

Filmările vor avea loc în locații istorice, iar cei care vor face figurație vor fi îmbrăcați în costume de epocă, specifice anilor 1919-1920.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei selecționați vor fi plătiți cu 100 de lei.. Filmările pentru filmul documentar istoric, care se dorește a fi o prezentare a anilor 1911 și 1923, vor avea loc și în alte localității, precum București, Brașov Timișoara și Chișinău. foto: visitprahova.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.