alerta-meteo-ploile-revin-in-romania-acestea-sunt-cele-mai-afectate-zone-556416.jpg

Vineri este ultima zi frumoasă din acest episod de toamnă blândă de care s-au bucurat prahovenii. Temperatura maximă va ajunge și astăzi la 22 de grade, însă de mâine vremea schimbă foaia.

Astfel, sâmbătă și duminică vremea va fi în general închisă, cu reprize dese de ploaie, temperatura maximă scăzând la Ploiești până la 14 grade, iar minima va coborî la 5 grade.

Ploile se vor opri luni dimineața, însă vremea va rămâne mai rece decât am fost obișnuiți în octombrie, cu maxime cuprinse între 15 și 17 grade, iar minimele între 3 și 5 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La munte va fi mai frig și va ploua, iar la altitudini mari este posibilă apariția zăpezii.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...