ploaie-toamna.jpg

Prahovenii se mai pot bucura de vreme frumoasă până vineri seară, când sunt așteptate primele averse de ploaie.

De sâmbătă va ploua în majoritatea localităților din Prahova, inclusiv în Ploiești.

Temperaturile vor scădea cu aproape 10 grade față de cele cu care ne-am obișnuit în ultima săptămână.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, maximele se vor situa între 15 și 16 grade, iar minimele vor coborî până la 7 grade.

Vremea va redeveni frumoasă începând de luni 22 octombrie, însă se va menține rece, cu maxime cuprinse între 13 și 15 grade.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.