fbpx

poster RO.png

Asociatia Together Romania deruleaza in perioada octombrie 2018 - februarie 2019 proiectul «NO BULLYING!» – actiuni integrate pentru prevenirea si combaterea fenomenului de bullying din liceele locale, cu suport financiar nerambursabil de la Fundatia Europeana de Tineret (EYF).

Proiectul se desfasoara in Campina si este o inițiativă locală de tineret care urmărește prevenirea si combaterea fenomenului de bullying, a căror victime sunt tineri din comunitatea locală, acordând o atenție deosebită elevilor cu oportunitati reduse (persoane cu handicap, minorități etnice, cu dificultati sociale si economice).

Pentru a urmări acest obiectiv, asociatia doreste implicarea autorităților locale, ONG-uri locale nonprofit, comunitatea și liceele locale, pentru a evalua, combate, recunoaște și preveni agresiunea fizica si verbala in randul elevilor. Principala activitate va fi organizarea a 5 sesiuni de informare in perioada noiembrie- decembrie 2018 pentru 100 de elevi, urmate de ateliere de lucru. Metodele utilizate pe intreg parcursul proiectului sunt metode de educatie non-formala.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru mai multe informatii, intrebari sau sugestii, va rugam sa accesati site-ul asociatiei la adresa www.asociatiatogether.wordpress.com

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg