poster RO.png

Asociatia Together Romania deruleaza in perioada octombrie 2018 - februarie 2019 proiectul «NO BULLYING!» – actiuni integrate pentru prevenirea si combaterea fenomenului de bullying din liceele locale, cu suport financiar nerambursabil de la Fundatia Europeana de Tineret (EYF).

Proiectul se desfasoara in Campina si este o inițiativă locală de tineret care urmărește prevenirea si combaterea fenomenului de bullying, a căror victime sunt tineri din comunitatea locală, acordând o atenție deosebită elevilor cu oportunitati reduse (persoane cu handicap, minorități etnice, cu dificultati sociale si economice).

Pentru a urmări acest obiectiv, asociatia doreste implicarea autorităților locale, ONG-uri locale nonprofit, comunitatea și liceele locale, pentru a evalua, combate, recunoaște și preveni agresiunea fizica si verbala in randul elevilor. Principala activitate va fi organizarea a 5 sesiuni de informare in perioada noiembrie- decembrie 2018 pentru 100 de elevi, urmate de ateliere de lucru. Metodele utilizate pe intreg parcursul proiectului sunt metode de educatie non-formala.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru mai multe informatii, intrebari sau sugestii, va rugam sa accesati site-ul asociatiei la adresa www.asociatiatogether.wordpress.com


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.