fbpx

poster RO.png

Asociatia Together Romania deruleaza in perioada octombrie 2018 - februarie 2019 proiectul «NO BULLYING!» – actiuni integrate pentru prevenirea si combaterea fenomenului de bullying din liceele locale, cu suport financiar nerambursabil de la Fundatia Europeana de Tineret (EYF).

Proiectul se desfasoara in Campina si este o inițiativă locală de tineret care urmărește prevenirea si combaterea fenomenului de bullying, a căror victime sunt tineri din comunitatea locală, acordând o atenție deosebită elevilor cu oportunitati reduse (persoane cu handicap, minorități etnice, cu dificultati sociale si economice).

Pentru a urmări acest obiectiv, asociatia doreste implicarea autorităților locale, ONG-uri locale nonprofit, comunitatea și liceele locale, pentru a evalua, combate, recunoaște și preveni agresiunea fizica si verbala in randul elevilor. Principala activitate va fi organizarea a 5 sesiuni de informare in perioada noiembrie- decembrie 2018 pentru 100 de elevi, urmate de ateliere de lucru. Metodele utilizate pe intreg parcursul proiectului sunt metode de educatie non-formala.

Pentru mai multe informatii, intrebari sau sugestii, va rugam sa accesati site-ul asociatiei la adresa www.asociatiatogether.wordpress.com

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Razie a Poliției Rutiere în Prahova. FOTO

Polițiștii din Câmpina și din cadrul posturilor arondate au acționat în cursul nopții trecute pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Polițiștii au acționat în intervalul orar 22 -...