42549061_2713084408717420_9030088320872349696_n.jpg

Constantin și Marian Dragomir, gemeni născuți în Câmpina, au fost adoptați în Canada în anii 90, iar acum își caută părinții biologici, ultima adresă cunoscută fiind din comuna Poiana Câmpina.

Apelul pentru găsirea părinților a fost postat pe pagina de Facebook ”the never forgotten romanian children”:

FAMILIA GEMENILOR A FOST GĂSITĂ!!!
SALUTĂRI DIN CANADA!!
Împreună am fost adoptaţi din POIANA CÂMPINA, județul PRAHOVA, România. 
Numele nostru la naștere a fost Constantin și Marian DRAGOMIR născuți la data de 16 Septembrie 1990 în orașul CÂMPINA. Suntem în căutarea părinţilor noștrii biologici, tata, DRAGOMIR MARIAN și mama, DRAGOMIR GEORGETA. În acea perioadă locuiau pe strada Pietrișului nr 99, localitatea Poiana Câmpina. Din întâmplare am ajuns pe această pagină unde și noi sperăm, cu ajutorul tuturor, să ne regăsim familia. Vă rugăm să DISTRIBUITI foarte mult și anunţul nostru cu speranța că va fi văzut în orașul nostru natal, ba chiar de familia noastră. 
Mulţumim aniticipat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Drama unei prahovence adoptate în Ungaria: ”Ajutați-mă să-mi găsesc mama și fratele!”

Cei care pot da detalii despre Dragomir Marian și Georgeta sunt rugați să transmită un mesaj pe pagina de Facebook dedicată găsirii părinților de către copiii adoptați în străinătate.

Citește și Lecție de viață. O româncă ajută copiii adoptați de străini să-și găsească părinții biologici


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cutremur în Prahova. Câte grade a avut

Un cutremur cu magnitudinea 2,8 grade s-a produs miercuri în judeţul Prahova, la ora 15:04, la adâncimea de 143 de kilometri. Joi dimineaţă, în judeţul Vrancea, un alt seism s-a produs la o adâncime de...