41739436_2122047454474064_271978129709334528_n_59112.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul O fetiță de șase ani a ajuns la spital după ce s-a rănit la un loc de joacă deplorabil din Ploiești, angajații SGU au reparat elementele de mobilier stradal deteriorate.

Incidentul s-a produs miercuri, 12 septembrie, la locul de joacă din zona complexului meșteșugăresc.

”Fetița mea a vrut sa urce pe toboganul cu acoperis. Cand a ajuns sus sa se prinda de manerul de fier ca sa se poata ridica in casuta (cum zic ei) i-a alunecat piciorul de pe lemn (lemnele care erau gen scarite nu mai sunt in mare parte) si a cazut pe langa tobogan. A cazut pe spate si urla ca o doare foarte rau capul. Am dus-o la spital, unde i s-a pus diagnosticul de Contuzii cerebrale difuze”, a povestit mama fetiței pentru observatorulph.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La solicitarea redacției noastre, conducerea SGU Ploiești susține că lucrările de reparație efectuate la locul de joacă respectiv au fost finalizate pe 21 septembrie, adica la aproape o săptămână de la accident.

rasp adresa (1).jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.