20180914_091906.jpg

Un cititor a observat astăzi, pe rafurile magazinului Cora din Ploiești, numeroase doze de Coca Cola aflate la vânzare, inscripionate cu mesajul ”A nu se comercializa separat”.

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții Cora au transmis următorul punct de vedere:

”Dozele de coca-cola la care face referire cititorul dvs. se vând în pachete promoționale de 5 doze plus una gratis, prin urmare pot fi vândute doar la pachet.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ciuda mențiunii de la raft potrivită căreia dozele nu se vând individual, consumatorii au desfăcut pachetele, situație în care dozele nu au putut fi scanate la casă, neavând cod de bare individual.

Pentru a evita astfel de situații, furnizorul le-a etichetat în cele din urmă la bucată, însă mențiunea de pe doze, „A nu se comercializa separat”, nu a putut fi modificată, produsele aflându-se deja la comercializare.

În aceste condiții, cora va retrage de la raft pachetele desfăcute și le va returna furnizorului”.

FOTO

20180914_091912.jpg

20180914_091908.jpg

20180914_091906.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.