C360_2016-12-10-20-02-11-679.jpg

Eram fan KFC, care pe lângă McDonald's chiar aveau produse cu mai puțin plastic, e-uri, alți aditivi etc. Da, da... știu, nu e bine să faci abuz, mai bine cauți ceva 100% natural. Nu făceam abuz, dar, din când în când, mai făceam câte o vizită pe la KFC.

Îm plăceau produsele lor din carne fragedă de pui, dar cel mai mult îmi plăcea acea crustă de la Crispy Strips. Săptămâna trecută am luat o cutie cu Crispy Strips și Hot Wings, de la KFC-ul din Winmarkt. Ciudată crusta la gust, ciudat aspectul, ciudată carnea, care parcă era din cea mai bătrână găină din sud-estul Europei.

Carnea tare, ațoasă și cu caracteristici de gumă de mestecat turcească. Am crezut că e un accident, că bucătarul o fi avut un deces în familie și trebuie susținut moral, chiar dacă a scăpat prea multe mirodenii picante.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La o săptămână după, cu speranța că bucătarul s-a mai remontat psihic, încerc din nou. Am tăbărât vreo 4 indivizi pe o cutie cu aripioare picante și pui pane. Auuuuu! Pe lângă faptul că epuizaseră tot stocul de mirodenii picante în găleata mea, puiul era, de fapt, ce mai rămăsese din tyrannosaurus rex. 

Îi observ pe ceilalți că se cam strâmbau și că utilizau la maxim întreaga forță a maxilarelor. S-au retras rapid de lângă găleata cu pui cauciucat și au zis că, dacă vreau, pot să mănânc eu tot. A naibii amabilitate, n-am văzut așa ceva!

Întrebarea a venit rapid: ”Ești sigur că de la KFC sunt astea?” După bon și ambalaj, da. După conținut, cred că de la fabrica de polistiren extrudat. 

Pentru că ani buni am fost client, conștient că poate nu e cea mai sănătoasă mâncare, o să mai încerc o dată, în amintirea acelui pui proaspăt, fraged, bine făcut, cu care au intrat pe piața din România. Vă anunț dacă și-au băgat mințile în cap.

C360_2016-12-10-20-02-11-679.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg