cora_hipermarket_Cora_F.JPG

Scandalul legumelor congelate produse în Ungaria și vândute în marile magazine din România, posibil infestate cu bacteria listeria, este departe de a se fi încheiat.

Lanțul Cora a notificat ANSVSA că retrage de la vânzare numeroase sortimente de produse alimentare congelate, cu termen de expirare mai mare de 1 ianuarie 2019.

Citește și Lidl a vândut mere cu un pesticid peste limita admisă de lege!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Clienții sunt ateționați să nu le consume!

”Dacă mai dețineți astfel de produse, va rugam să nu le consumati si să le returnați în orice magazin Cora, la serviciul Relatii Clienti pentru a va rambursa contravaloarea acestora.

Lista produselor posibil contaminate cu bacteria listeria și retrase din Lidl, Carrefour, Profi, Mega Image, Penny și Metro

Chiar dacă nu mai dețineți bonul fiscal care atestă cumpărarea acestora, veți primi contravaloarea produselor”, se arată în comunicatul Cora.

Primele rezultate ale analizelor de laborator în scandalul legumelor posibil infestate cu bacteria listeria

Lista produselor pe care clienții Cora nu trebuie să le consume, ci să le returneze magazinelor

cora.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.