16174724_1151002675016131_3421356737683700156_n_d274a.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat reclamațiile unor cititori din comuna Berceni privind sistarea și calitatea apei furnizată de operator, DSP Prahova a efectuat un control în urma căruia a dat un avertisment...

Mai mulți cititori s-au plâns oprirea apei livrate în comuna Berceni de operatorul Jovila Construct fără să fie avertizați. 

Printre aceștia se numără și Petruș Dumitrache, care ne-a transmis următoarea sesizare:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Bătaie de joc! De cel puțin o săptămână, în fiecare seară, între orele 19 și 21, apa potabilă lipsește cu desăvârșire. Până acum un an, apa nu putea fi folosită nici măcar în scop menajer”.

Citește și Apa ”potabilă” de la Ceptura - pentru uz extern, tip împachetări cu nămol (foto-video)

Pe Facebook a fost creată chiar și o pagină în care localnicii reclamă problemele privind furnizarea apei potabile.

La solicitarea observatorulph.ro, DSP Prahova a transmis următorul punct de vedere:

19824-page-001.jpg

19824-page-002.jpg

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Trei străzi din Ploiești rămân fără apă

Joi, 18 octombrie, APA NOVA Ploiesti va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 09.00 – 12.00, pe strada Lobacevschi, strada Popa Sapca si pe strada Ceahlau, in cadrul operatiunii de...

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trei incendii de vegetație în Prahova

Pompierii militari au fost solicitați miercuri după amiază să stingă trei incendii de vegetație izbucnite în Prahova, în cartierul ploieștean Mitică Apostol, în satul Lipănești și în comuna...