16174724_1151002675016131_3421356737683700156_n_d274a.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat reclamațiile unor cititori din comuna Berceni privind sistarea și calitatea apei furnizată de operator, DSP Prahova a efectuat un control în urma căruia a dat un avertisment...

Mai mulți cititori s-au plâns oprirea apei livrate în comuna Berceni de operatorul Jovila Construct fără să fie avertizați. 

Printre aceștia se numără și Petruș Dumitrache, care ne-a transmis următoarea sesizare:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Bătaie de joc! De cel puțin o săptămână, în fiecare seară, între orele 19 și 21, apa potabilă lipsește cu desăvârșire. Până acum un an, apa nu putea fi folosită nici măcar în scop menajer”.

Citește și Apa ”potabilă” de la Ceptura - pentru uz extern, tip împachetări cu nămol (foto-video)

Pe Facebook a fost creată chiar și o pagină în care localnicii reclamă problemele privind furnizarea apei potabile.

La solicitarea observatorulph.ro, DSP Prahova a transmis următorul punct de vedere:

19824-page-001.jpg

19824-page-002.jpg

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, marți, după ora 15

Inspectoratul Poliției Județului Prahova a comunicat starea principalelor drumuri din județ, în condițiile prognozei meteo care anunță noi precipitații. Pe DN 1: de la km 39 loc. Potigrafu la km. 90...

Social
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Marius Nica

Vineri, 25 ianuarie, se învață în Prahova

Nu doar bugetarii vor merge la serviciu pe 25 ianuarie, ci și elevii sunt așteptați la cursuri. Pentru că guvernul nu a făcut ”punte” între 24 ianuarie, zi liberă, și weekend, vineri se învață! ”Până...

Eveniment
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Cod galben de ninsori și viscol în Prahova

Prahova, în special zona de nord, se află sub atenționare ANM de cod galben de viscol și ninsori. Atenționarea expiră miercuri, la ora 10.  În acest interval, mai ales în zona de munte, va ninge...