domidene.jpg

După ce imaginile cu un client nervos, care își cere banii pe șoriciul spălat cu detergent, de la carmangeria din incinta Penny Ploiești Vest, au devenit virale, Poliția și OPC Prahova au demarat o anchetă.

Astfel, o echipă mixtă de control, compusă din inspectori ai OPC Prahova și polițiști ai secției din zona Vest au descins în această dimineață la carmangeria Domidene din incinta magazinului Penny de pe Șoseaua Vestului.

Aceștia verifică dacă acuzațiile clientului respectiv sunt adevărate, caz în care conducerea magazinului riscă o amendă cuprinsă între 2000 și 20.000 de lei și chiar suspendarea activității.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a publicat imaginile aici: Scandal în carmangeria Domidene, din incinta Penny Ploiești Vest. ”Mi-ați vândut șorici spălat cu detergenți, fir-ați ai....” VIDEO

 

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...