domidene.jpg

După ce imaginile cu un client nervos, care își cere banii pe șoriciul spălat cu detergent, de la carmangeria din incinta Penny Ploiești Vest, au devenit virale, Poliția și OPC Prahova au demarat o anchetă.

Astfel, o echipă mixtă de control, compusă din inspectori ai OPC Prahova și polițiști ai secției din zona Vest au descins în această dimineață la carmangeria Domidene din incinta magazinului Penny de pe Șoseaua Vestului.

Aceștia verifică dacă acuzațiile clientului respectiv sunt adevărate, caz în care conducerea magazinului riscă o amendă cuprinsă între 2000 și 20.000 de lei și chiar suspendarea activității.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a publicat imaginile aici: Scandal în carmangeria Domidene, din incinta Penny Ploiești Vest. ”Mi-ați vândut șorici spălat cu detergenți, fir-ați ai....” VIDEO

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Strada Pompelor din Ploiești are nevoie de... pompe

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați...

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...