fbpx

33403310_10155818121598650_4101693312413466624_n.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul ”Minune” la Ploiești. Străzile au fost spălate cu detergent de...ploaie. FOTO, deputatul USR, Dan Rădulescu, a cerut explicații conducerii Agenției pentur Protecția Mediului Prahova pentru acest ”fenomen”. 

Așa cum era de așteptat, măsura luată împotriva singurei fabrici de detergenți din Ploiești a fost ”monitorizarea” !?

Postarea deputatului USR, Dan Rădulescu, pe Facebook:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”A plouat la Ploiești ”cu spume”, ne convine, nu ne convine, este, totuși, un fenomen de o gravitate atestată științific și, până la urmă, un indicator al gradului de poluare al orașului. La începutul lunii mai, am interpelat Agenția pentru protecția mediului Prahova, cerând explicații.

Am primit, zilele trecute răspunsul – suntem informați că societății Unilever i-a fost impusă monitorizarea indicatorului ”detergent din aer”, pentru ca rezultatele obținute să poată fi comparate cu concluziile studiului de impact asupra stării populației, despre care, desigur, nu știm când va fi realizat... 

Ceea ce nu le-am spus, însă, distinșilor reprezentanți ai Agenției este că s-au prelevat eșantioane din apa înspumată și s-au trimis, pentru analize, la un laborator specializat... 

Încă mai sper la ziua în care autoritățile, care ar trebui să lucreze în folosul cetățenilor, să își îndeplinească atribuțiile înscrise în fișa postului, nu să joace rolul unui veritabil pat al lui Procust, unde noțiuni precum colaborare, bună-credință și responsabilitate să tot fie tăiate pentru a se potrivi, mereu, altor interese...”

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg