3-500x500.png

Tot mai mulți ploieșteni se plâng de apariția nejustificată a locurilor de parcare rezervate persoanelor cu handicap. În cel puțin o situație, suspiciunile locatarilor au fost întemeiate.

Este vorba de un locul de parcare al unei persoane cu handicap, de pe strada Aleea Streiului, care a decedat în urmă cu doi ani, dar care a fost în continuare rezervat.

Până ieri, când observatorulph.ro a publicat sesizarea unui locatar AICI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După apariția articolului respectiv, primăria a eliberat locul de parcare pentru riverani.

Cititorul care a sesizat această problemă, Mihai Dumitru, a revenit astăzi cu următorul mesaj:

”Buna ziua, In aceasta dimineata am avut o surpriza placuta, placuta cu semnul ce rezerva locul de parcare a disparut.

Se pare ca ce nu am reusit eu intr-un an, ati reusit voi intr-o zi. Multumesc”

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.