32671966_1647343328685184_8191833420498731008_n1.jpg

Să mergi la un mare magazin specializat în articole pentru copii și să ai surpriza ca pe raft să găsești... țigări de jucărie, cu fum fals. Asta da... surpriză!

Un cititor al observatorulph.ro a avut partea de o asemnea ”surpriză”, dorind acum să afle ce se află în cutia craniană a celor care pun în vânzare asemnea ”jucării”.

Cititorul ne-a trimis următoarele rânduri: ”Considerând că problema pe care am descoperit-o poate fi una destul de gravă, fac apel la dumneavoastră în speranța unei mediatizări. Am făcut câteva cumpărături de la supermarket-ul Jumbo și am constatat cu stupoare, pe unul din rafturile de jucării destinate copiilor mici, jucării în formă de țigări. Chiar dacă acestea au rol de distracție și amuzament vârsta copiilor este destul de mică, iar aceștia pot sa se apuce de fumat mult mai târziu...”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Produsul ”Țigări false, cu fum fals” este la super-ofertă: două bucăți la doar 1,99 lei. Așteptăm cu interes explicația celor de la Jumbo. În cazul în care consideră că totul este în regulă, le sugerăm să extindă gama de produse, introducând și cocaina falsă din praf de stele sau făină de Băneasa, eventual și ceva bunici gonflabile, măcar să știm o treabă... Păi, ori ne distrăm, ori ne plictisim cu lopățica în nisip?

32671966_1647343328685184_8191833420498731008_n.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.