IMG_20180405_170009_af6e8.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Gunoi în zona de protecție sanitară. Străinii din Parcul Industrial Ploiești, scârbiți de ”peisaj”. FOTO, Garda de Mediu Prahova a impus proprietarului terenurilor, CNAIR, salubrizarea acestora.

Săptămâna trecută, un cititor ne-a trimis imagini cu mizeria de pe marginea DN 72, în zona Parcului Industrial Ploiești, unde își desfășoară activitatea de producție zeci de firme multinaționale., pe care le-am publicat, împreună cu mesajul acestuia:

”Lucrez in Parcul Industrial Ploiesti, pe DN72 Ploiesti-Targoviste (drumul unde accidentele rutiere sunt la ele acasa, din nefericire!) iar in fiecare zi fac naveta dintre Ploiesti si parc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Saptamana trecuta mi-a atras atentia un lucru extaordinar de deplorabil: munti de gunoaie aruncate de-a lungul DN-ului si parca in ciuda mult mai multe deseuri de tot tipul-chiar si sticle cu lichide, potential toxice, cine stie?!- in dreptul sediului APA NOVA Ploiesti, DN72, unde sta vizibil cu litere de schioapa o pancarda mare unde scrie clar "ZONA DE PROTECTIE SANITARA LEGEA 930/2005".

Domnilor, sunt extrem de jenat -credeti-ma pe cuvant-, uitandu-ma prin ochii clientilor diverselor firme din occident care ne calca pragul in drum spre sediul societatii, mie si a celorlalti colegi de la alte firme din Parc, sa vad zilnic gunoaie la tot pasul, fara ca cineva sa ia masuri. Stam cu mana in san si asteptam sa se faca curat....

Cum pot eu oare sa le mai spun strainilor ca Romania e frumoasa vazand acest peisaj deplorabil?!”

La solicitarea observatorulph.ro, conducerea Gărzii de Mediu Prahova a demarat un control, cele semnalate de cititor confirmându-se.

FOTO Document: Rezultatul controlului Gărzii de Mediu Prahova

scanare-page-001.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Vlad

Incendiu la un depozit din Câmpina. FOTO

Duminică după-amiază, un incendiu a izbucnit la un depozit de îmbrăcăminte de pe strada Nicolae Bălcescu diin Câmpina. Mai mult echipaje de pompieri au reușit lichidarea focului care a cuprins 250...

Auto-moto
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accidente pe DN 1 și DJ 145, în Prahova

În această dimineață, două accidente s-au produs aproape simultan pe DN 1, la Azuga, respectiv pe DJ 145, la Măgureni. Din primele informații, la Azuga, șoferul a pierdut controlul mașinii și a...