IMG_20180405_170009_af6e8.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Gunoi în zona de protecție sanitară. Străinii din Parcul Industrial Ploiești, scârbiți de ”peisaj”. FOTO, Garda de Mediu Prahova a impus proprietarului terenurilor, CNAIR, salubrizarea acestora.

Săptămâna trecută, un cititor ne-a trimis imagini cu mizeria de pe marginea DN 72, în zona Parcului Industrial Ploiești, unde își desfășoară activitatea de producție zeci de firme multinaționale., pe care le-am publicat, împreună cu mesajul acestuia:

”Lucrez in Parcul Industrial Ploiesti, pe DN72 Ploiesti-Targoviste (drumul unde accidentele rutiere sunt la ele acasa, din nefericire!) iar in fiecare zi fac naveta dintre Ploiesti si parc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Saptamana trecuta mi-a atras atentia un lucru extaordinar de deplorabil: munti de gunoaie aruncate de-a lungul DN-ului si parca in ciuda mult mai multe deseuri de tot tipul-chiar si sticle cu lichide, potential toxice, cine stie?!- in dreptul sediului APA NOVA Ploiesti, DN72, unde sta vizibil cu litere de schioapa o pancarda mare unde scrie clar "ZONA DE PROTECTIE SANITARA LEGEA 930/2005".

Domnilor, sunt extrem de jenat -credeti-ma pe cuvant-, uitandu-ma prin ochii clientilor diverselor firme din occident care ne calca pragul in drum spre sediul societatii, mie si a celorlalti colegi de la alte firme din Parc, sa vad zilnic gunoaie la tot pasul, fara ca cineva sa ia masuri. Stam cu mana in san si asteptam sa se faca curat....

Cum pot eu oare sa le mai spun strainilor ca Romania e frumoasa vazand acest peisaj deplorabil?!”

La solicitarea observatorulph.ro, conducerea Gărzii de Mediu Prahova a demarat un control, cele semnalate de cititor confirmându-se.

FOTO Document: Rezultatul controlului Gărzii de Mediu Prahova

scanare-page-001.jpg


Național
  • Marți, 14 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Aglomerație pe DN1 Ploiești - Brașov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunile montane de pe Valea...