6065d98f-08df-48f7-bf06-f10ceeead88d.jpg

Nu de puține ori clienții Carrefour au sesizat diferențe, deloc de neglijat, între prețul la raft și cel de la casele de marcat.

O nouă sesizare care vizează astfel de neconcordanțe, evident în defavoarea clientului, ne-a fost trimisă după ce un client a avut curiozitatea să verifice bonul fiscal.

În cazul pepenelui roșu, diferența de preț este de 1 leu/kilogram, clientul fiind păcălit cu la 3 kg cu 3 lei. Prețul afișat la raft și pe eticheta produsului este de 6,99 lei/kg, în timp ce pe bonul fiscal produsul este marcat cu 7,99 lei/kilogram.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cazul de față, neconcordanța a fost semnalată la magazinul Carrefour Ploiești, de la kilometrul 6.

Nu este pentru prima oară când sunt sesizate astfel de probleme, un alt caz de la Carrefour fiind prezentat, de curând, AICI, oamenii întrebându-se dacă nu cumva se percepe vreo ”taxă de șmecher”, pentu că li se facea onoarea să fie lăsați să cumpere de acolo.

Nu este vorba despre sumă, ci de respectul față de clienți, față de cei care zilnic sunt bombardați cu reclame, promoții, etc., dar cărora arareori li se cer scuze. Comunicatele cu punctele de vedere ale retail-erilor au de regulă cam aceeași formă, cu explicații despre vina unor angajați, cu promisiunea că se fac eforturi pentru ca situația să nu se mai repete. Și... se tot repetă! 

6065d98f-08df-48f7-bf06-f10ceeead88d.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.