fbpx

6065d98f-08df-48f7-bf06-f10ceeead88d.jpg

Nu de puține ori clienții Carrefour au sesizat diferențe, deloc de neglijat, între prețul la raft și cel de la casele de marcat.

O nouă sesizare care vizează astfel de neconcordanțe, evident în defavoarea clientului, ne-a fost trimisă după ce un client a avut curiozitatea să verifice bonul fiscal.

În cazul pepenelui roșu, diferența de preț este de 1 leu/kilogram, clientul fiind păcălit cu la 3 kg cu 3 lei. Prețul afișat la raft și pe eticheta produsului este de 6,99 lei/kg, în timp ce pe bonul fiscal produsul este marcat cu 7,99 lei/kilogram.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cazul de față, neconcordanța a fost semnalată la magazinul Carrefour Ploiești, de la kilometrul 6.

Nu este pentru prima oară când sunt sesizate astfel de probleme, un alt caz de la Carrefour fiind prezentat, de curând, AICI, oamenii întrebându-se dacă nu cumva se percepe vreo ”taxă de șmecher”, pentu că li se facea onoarea să fie lăsați să cumpere de acolo.

Nu este vorba despre sumă, ci de respectul față de clienți, față de cei care zilnic sunt bombardați cu reclame, promoții, etc., dar cărora arareori li se cer scuze. Comunicatele cu punctele de vedere ale retail-erilor au de regulă cam aceeași formă, cu explicații despre vina unor angajați, cu promisiunea că se fac eforturi pentru ca situația să nu se mai repete. Și... se tot repetă! 

6065d98f-08df-48f7-bf06-f10ceeead88d.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook