27999661_818183731702661_1201618946_o_265c4.jpg

La mai bine de o lună de la publicarea articolului Mașini blocate în parcarea de la Gara de Sud din Ploiești. ”Nu am avut cui să plătim taxa!, conducerea SGU a reacționat.

Sesizarea cititorului:

”Pe 12 februarie mi-am găsit mașina blocată, împreună cu alți zece șoferi. În ultimul an aici nu s-a plătit nimic pentru că nu există încasator. Individul cu procesul verbal spune că agentul de încasare are program de la ora 08.00 până la ora 16.00, dar niciodată nu am găsit pe cineva de la SGU căruia să-i achit tariful de parcare pentru că în zonă nu există niciun automat și nici nu am putut plăti prin SMS”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reacția conducerii SGU Ploiești:

Alternativele pentru achitarea tarifului în parcarea din perimetrul Gării de Sud sunt: se achita casierului sau, în lipsa temporară a acestuia, prin SMS.

În această parcare sunt amplasate indicatoare de informare în privința plății prin intermediul SMS;

Pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor, angajații societății noastre au notificat, prin aplicarea de mesaje tipărite pe coli pe parbrizul autovehiculelor, faptul că societatea noastră blochează autovehiculele conducătorilor care nu fac dovada achitării tarifului, cf. HCL nr. 263/2013, în speță:

- achiziționează tichet de parcare inainte de ocuparea locului de parcare sau în max. 5 min. de la oprire;

- afișeaza pe bord la începutul perioadei de staționare în interiorul autovehiculului, la loc vizibil, tichetul valabil, potrivit instrucțiunilor înscrise pe el, permisul sau abonamentul de parcare valabil  

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.